‘Onze permanente missie is het groener maken van Nederland’

Met trots presenteert KMTP / Groei & Bloei het nieuwe jaarlijkse buitenevent Gardenista! Van 15 tot en met 19 mei 2019 wordt het Kasteel Ophemert de plek waar je alles kunt vinden omtrent groen en groenbeleving. Gardenista is een tuinbeurs. Een tuinevenement. Maar tegelijk ook veel meer dan dat. Het is een bijzondere samensmelting van de groene wereld met amusement en gastronomie. Naast groenexperts, heerlijke gastronomie onder andere uit de eigen moestuin, bloemschikkunst en amusement is het een plek waar je inspiratie kunt opdoen voor je eigen tuin en advies kunt inwinnen over een eigen tuinontwerp of tuinvraag.

Gedurende vijf bijzonder groene dagen worden jong en oud op actieve wijze geïnspireerd met wat je met groen kunt doen.  Het wordt een afwisselend programma met voor ieder wat wils. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Volg ons via onze Facebookpagina, LinkedInInstagram en YouTube. Het is geen beurs, geen fair, geen braderie of de zoveelste plantjesmarkt… Het is een bijzondere samensmelting van de groene wereld met amusement en gastronomie. Dit is wat wij Gardenista noemen.

Gardenista is hèt event voor de avant-garde van de showtuinen. Een juiste mix van concepttuinen en voorbeeldtuinen passeren de revue.  Een exclusieve vakjury beoordeeld de tuinen om de kwaliteit voor de bezoeker te waarborgen. Kwaliteit van ontwerp, aanleg en showgehalte zijn hierin even belangrijk.

Tuinarchitecten, tuinontwerpers en hoveniers zijn de tovenaars van de tuin. Heb je een hoekje in je tuin waar je graag tips voor wilt of wil je een geheel nieuwe tuin? De tuinexperts voorzien je tijdens Gardenista van tips en inspiratie. Neem een plattegrond mee van je tuin met afmetingen, dan kunnen zij jou nog beter van dienst zijn. In het programmaboekje en hieronder vind je onze deelnemende tuinexperts. Je gaat altijd met goed advies naar huis.

Er zijn ook andere experts met betrekking tot het tuinieren die graag hun kennis met je delen.
Volg een van de interessante lezingen (15-30 minuten) van Lodewijk Hoektra, Hans Kramer, Mirko van Ingen, Suze Peters, Modeste Herwig, Jos Malherbe, Vera Greutink, Robbert Lauret, Ton Hannink, Steven Oostdorp, Gerard van Buiten, Pip Gilmore, Ben Buynsters  of Wiert Nieuman.

MEER MET TUINEN    |   TUINEN MET MEER.