Bezoek onze speciale website www.polderboeket.nl

 

 

In 2019 zijn we gestart met een pluktuin aan de Polderdijk in Rumpt. In de tuin is een combinatie van bollen, knollen, vaste planten en een jarige planten te vinden. De meeste planten worden door ons zelf vanuit zaad of stek opgekweekt zonder gebruik van gifstoffen. We zoeken naar een natuurlijke balans in de tuin waarin ook veel dieren zich thuis voelen. Reeds in het eerste jaar hebben we vele insecten, vogels en ook egels rond zien scharrelen. Bemesting proberen we ook op een natuurlijke wijze met organische meststoffen te bewerkstelligen in de hoop dat de biodiversiteit in de tuin ons helpt tegen ziekten en plagen. De pluktuin is kleinschalig en om optimaal te kunnen oogsten zullen de bloemen met beleid geknipt moeten worden. Daarom hebben we besloten de pluktuin niet voor iedereen open te stellen maar om zelf boeketten samen te stellen of samen met u bloemen te knippen om mee te nemen. Door het plezier in het samenstellen van de diverse boeketten kwam ik op het idee van het aanbieden van deze boeketten in abonnementsvorm. Ik hoop dat anderen net zo veel plezier aan de boeketten mogen beleven. 

Om levering te kunnen garanderen heb ik samenwerking gezocht met een aantal lokale kwekers.

 

Principe Polderboeket abonnement:

  • Een boeket in vaas in de frequentie waarvoor een abonnement wordt afgesloten.

  • De vaas is in bruikleen/huur.  Bij het afsluiten van een abonnement wordt hiervoor € 10,00 borg en huur in rekening gebracht. De gebruikte vaas wordt weer schoon ingeleverd bij levering van het volgende boeket. Bij breuk wordt € 7,50 voor de nieuwe vaas in rekening gebracht.

  • Er zijn verschillende frequenties voor het ontvangen van een boeket en het afsluiten van een abonnement mogelijk:

        Frequenties: Wekelijks, 2-wekelijks en maandelijks. Periodes: Kwartaal, Halfjaar en Jaar

 

In de zomerperiode komen de meeste bloemen uit de pluktuin en daar waar nodig worden deze vnl. aangevuld met bloemen van lokale kwekers.

In de winterperiode zal er minder uit de pluktuin worden geoogst en bloemen elders worden ingekocht. Daarom zal de prijs in de winter wat hoger zijn dan in de zomerperiode. Bij een jaarabonnement krijgt u een korting en zal voor de gehele periode de prijs van een zomerboeket worden berekend. Gaat u op vakantie dan kan de levering tijdelijk worden uitgesteld maar u kunt er ook voor kiezen om het boeket over te dragen aan iemand anders, bijvoorbeeld die fijne buurvrouw die voor uw planten en/of dieren zorgt. Dit moet wel mimimaal 1 week voor de levering schriftelijk worden doorgegeven. Wordt een boeket niet opgehaald of kan deze niet worden afgeleverd en is dit niet op tijd aangegeven dan wordt deze toch in rekening gebracht aangezien alle werkzaamheden op dat moment zijn verricht.

 

Prijzen boeketten per levering indien afgehaald op vrijdag middag na 14:00 of zaterdagochtend tussen 9 en 12 uur

(Ander tijdstip in overleg)

Zomerperiode (mei t/m oktober)

M= € 10,00.              L= € 15,00                XL= € 20,00

Winterperiode 

M= € 12,50               L= € 17,50                XL= € 22,50

We kunnen ook uw boeket afleveren in de dorpen Rumpt, Beesd, Rhenoy, Gellicum, Deil of Enspijk Hiervoor wordt € 2,50 extra in rekening gebracht. Afleverkosten boeketten elders eventueel in overleg. 

 

Bij een jaarabonnement gaan we uit van 48 boeketten zodat levering in de vakantieperiode kan worden geannuleerd en worden er ook thema’s verzorgd zoals Kerst en Pasen in de vorm van een bloemstuk of krans. Deze vervangen dan het boeket.

 

Losse boeketten bestellen kan ook. Het eenvoudigst is het sturen van een Whats app bericht naar 0657317650 met prijs die u in gedachte hebt en gewenste levertijdstip. We nemen dan z.s.m. contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

En wat dacht u van een abonnement als cadeau voor een vriend, vriendin, familielid etc. Ook dat is mogelijk. Of een strippenkaart voor 5 of 10 boeketten

Heeft u nog aanvullende vragen? U kunt een bericht sturen naar polderboeket@ontwerpstudiotak.nl en ik antwoord z.s.m.

Leveringsvoorwaarden

MEER MET TUINEN    |   TUINEN MET MEER.