Tekenen was van jongs af aan een grote hobby van me. Dit was waarschijnlijk de aanzet om een opleiding etaleren/decoreren op de NIMETO in Utrecht te gaan volgen. Niet alleen maar leervakken maar ook mijn creatieve kant laten zien vond ik geweldig. Wat een verassing dat ik door het toelatingsexamen kwam, toch best wel zwaar in die tijd want maar 1 op de 4 werd toegelaten.

Na mijn examen ben ik gaan werken als decorateur bij het tentoonstellingsbedrijf waar ik nu nog werkzaam ben als project manager. Druk leven maar in een tussentijdse  periode van 10 jaar waarin ik gestopt was met werken om voor onze kinderen te zorgen ben ik samen met mijn maatje een schilderlessen gaan volgen. Zij was zeer getalenteerd en vooral dieren wist ze perfect neer te zetten. Ik was in eerste instantie vooral geïnteresseerd in bloemen in aquarel. 

Tijdens de lessen ontwikkelden we ons steeds verder en onze interesses ook . De aquarel verf verdween in de kast en werd ingewisseld voor acrylverf en pastelkrijt.

Met een groep hebben we in deze periode ook een aantal exposities georganiseerd onder de noemer " Amateurkunst te Kijk" die werd gehouden in "Uitspanning de Notenboom" in Beesd. Mooie weekenden met veel enthousiaste deelnemers. 

Helaas kwam hieraan door de drukke werkzaamheden van alle leden en door de andere activiteiten op deze unieke locatie een einde en komt er van schilderen bijna niks meer. Een aantal schilderijen zijn verkocht maar de rest staat nog in mijn atelier.

Tijdens het fotograferen van een aantal boeketten voor promotie Polderboeket heb ik weer een schilderij uit de verzameling gehaald om alles een beetje aan te kleden. En dan zie je opeens wat je allemaal hebt wat de moeite waard was,  Wie weet pak ik binnenkort de kwast weer op, voor nu alvast wat foto’s van mijn schilderijen. 

Mocht er interesse zijn om een schilderij aan te kopen dan kunt u via info@ontwerpstudiotak.nl meer informatie opvragen

MEER MET TUINEN    |   TUINEN MET MEER.